A-Merking AS

Samarbeidspartnere:

Ennis-Flint Ltd

Ennis-Flint LTd er den største produsenten av oppmerkingsmaterialer i Nord Amerika.

I april 2012 ble Ennis Traffic Safety Solutions og Flint Trading, Inc. fusjonert til å bli Ennis-Flint, en verdensomspennende leder innen trafikksikkerhet og vegmerking. Ved å kombinere kunnskap, erfaring og kompetanse fra to dynamiske markedskrefter til et enkelt selskap, tilbyr Ennis-Flint den mest omfattende sortimentet av oppmerkingsløsninger på markedet i dag. Sammen som en, gir de det beste, mest pålitelige og lengste varemerkene og trafiksikkerhetsløsninger hvor som helst på kloden uten å miste det faktum at våre lokale forhold er det som gjør og holder oss sterke.

Deres mål har alltid vært og fortsetter å være utvikling og produsere kvalitetsprodukter som gir verdier til våre kunder og varer gjennom hele prosjektets livssyklus. Deres erfaring omfatter alle aspekter av trafikksymboler, fra tradisjonell maling og termoplast til høypresterende formler og flertallskomponenter til vei og motorvei merking samt prefabrikkert termoplast for tverrgående markeringer, tunge kryss og tilpasset horisontal overflate skilting. Du kan finne Ennis-Flint-produkter på veier og motorveier, taxiveier, landingsbaner, parkeringsplasser og i alle typer kommersielle, entreprenør-, statlige, industrielle, flyplass- og arkitektoniske innstillinger.

Du kan finne Ennis-Flint-produkter over hele verden og i alle slags miljøer. Det betyr også at Ennis-Flint-produkter er designet for å tåle temperatur og vær-ekstremer som står overfor noen av de hardeste stedene på planeten.

www.ennis-flint.com
 

TECHNIMA NORDIC

TECHNIMA NORDIC Merkespray

https://technimanordic.com/sv/?has_seen_landing=true
 

Geveko Markings AS

Geveko Markings er en ledende produsent og leverandør av merkematerialer for veimerking, linjer og horisontale dekorasjoner. Geveko Markings fokuserer på å utvikle og levere gode materialer til merking som øker trafikksikkerheten, informerer og veilede veibrukere og brukere i trafikken, samt dekorative og kreative valg for å dekorere steder som skoleanlegg, offentlige rom og parkeringsplasser.

Geveko Markings ble grunnlagt i 1934 i Göteborg, Sverige, og startet som en asfaltprodusent. I 1946 startet produksjonen av termoplaster for vegmerking. Siden 1974 har de produsert trafikkprodukter for et trafikk sikkert miljø for statlige, kommunale og privateide veier, parkeringsplasser, parker og andre områder over hele Europa

Deres lange erfaringen, kombinert med en god organisasjonsinfrastruktur gjørGeveko Markings til en ledende produsent av veimarkeringsmaterialer i termoplast, epoxybaserte løsninger og maling i Europa

De har fabrikker på fem steder i Europa og en i USA, og vi har også egen salgsstyrke i 19 land rundt om i verden. De primære markedene er Skandinavia, Europa, USA, Midtøsten, Australia / New Zealand og Nord-Afrika, men merkene i Geveko Markings brukes i mer enn 60 land over hele verden.

geveko-markings.dk
 

STAR Carboline Gruppen

Star Carboline er en ledende leverandør av maling- og lakkprodukter til norsk industri. Gjennom en årrekke har de utviklet, tilpasset og skreddersydd produkter for store og krevende industrikunder. Produktene må tåle ekstreme påkjenninger med tanke på temperatur, mekanisk slitasje og øvrige belastninger. Produktene skal stå ute i tøft, norsk klima, og noen produkter skal tåle kjemisk påvirkning. Star Carboline er også en ledende leverandør av veimerkemaling til veier, flyplasser og parkeringsanlegg. Våre kvalitetsprodukter til dette formålet kan leveres både som løsemiddelbasert og vannbaserte. Deres produkter benyttes også til overflatebehandling av tankanlegg, broer og andre installasjoner med spesielle krav til kvalitet og holdbarhet. Siden Starten i 1950 har de produsert kjente merkevarer, og er anerkjent på det norske og internasjonale markedet. Star har alltid vært en interessant partner for kunder som trenger nye konsepter og unike løsninger. Vanskelige klimaforhold stiller krav til høy produktkvalitet. Star Carboline Gruppen er alltid i forkant på kontinuerlig utvikling av sitt produktspekter. Star Carboline er per i dag den eneste norske malingsprodusent av skipsmalinger her til lands. Star Carboline’s størrelse tillater effektive og fleksible løsninger både i produksjon og ved leveranser. Produktene er fremstilt for bruk i verdens hardeste klimaer både på sjø og land, og Star Carboline er en del av det internasjonale forskningsmiljøet og er i forkant av nasjonale og globale miljø krav.

www.star.no/
 

Hofmann veimerkingsystemer

Som ledende fabrikant , har HOFMANN levert teknologi for veimerking i mer enn 50 år. Produktspekteret omfatter alt man kan ønske vedrørende veimerking: Fra små , hånddrevne maskiner, opp til store veimerkings-biler. Individuelle løsninger, utviklet etter kundens ønsker og spesifikasjoner, er deres spesialitet. Veimerkings-systemer er tilgjengelig for alle typer av merkematerialer. Linjestyringsautomatikk-systemet AMAKOS® er et av HOFMANN’s store produkter. Ekspertrådgivning og veiledning til sine kunder, fra innkjøpstidspunkt til leveranse samt opplæring ved sine ingeniører. Modere kommunikasjon og logistikk systemer garanterer rask service og hurtig levering av reservedeler.

www.hofmannmarking.de/
 

Sopihop.no

Vår samarbeidspartner på feing i Rogaland. Firmaet er også en av aksjonærene i A-Merking Stavanger AS.

sopihop.no
 
Industrivegen 74, 2072 Dal    -   Tlf. 63 97 39 20  -  E-post: post@a-merking.no  -   Org.nr.  985 460 191